Blog 
ERGO IPSO FACTO COLUMBO OREO
RSS - Blog de Alberto Soler Montagud

El autor

Blog ERGO IPSO FACTO COLUMBO OREO - Alberto Soler Montagud

Alberto Soler Montagud

Apasionado por la música. Soy un ferviente mahleriano aunque también un enamorado del jazz clásico que no renuncia a otras músicas siempre que lleguen a emocionarme. Me gusta tanto leer como escribir y a veces hasta crear una singular obra gráfica de la que he hecho varias exposiciones. En octubre d...

Sobre este blog de Comunitat

Este blog nace para que afloren algunas de mis inquietudes y mantiene una ventana abierta para que los seguidores plasmen libremente las suyas.


Archivo

 • 18
  Marzo
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  SENT VERGONYA DE VALÈNCIA EN FALLES  Sent vergonya al passejar per València i escoltar en els altaveus de quasi totes les falles el "Himno Regional", l'emblemàtica "Valencia" del mestre Padilla o les típiques cançons falleres, interpretades en castellà (en el pitjor dels casos per el presunt famos cantant Francisco) emocionant als que defenen el "idioma valensiano" (que no parlen i, a vegades, ni entenen) i veuen invasions lingüístiques de les hordes catalanes sense ser conscients de que ells han claudicat servilment al castellà com a llengua oficial i fins a s'avergonyixen de la llengua que diuen defendre.

  Encara que, ben pensat, que es pot esperar d'una regió que assumix continuar sent el "Levante feliz" i l'himne del qual comença amb un servil "Per a ofrenar noves glòries a Espanya..." sense respectar-se a si mateixa com a país que també és.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook