Blog 
InClemente
RSS - Blog de Gustavo Clemente

El autor

Blog InClemente - Gustavo Clemente

Gustavo Clemente

Periodista de Levante TV

Sobre este blog de

Blog de Gustavo Clemente


Archivo

 • 12
  Junio
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Ximo Puig Mónica Oltra

  No és una època de canvis, sinò un canvi d'època

  S'imposa la responsabilitat. El PSOE tria l'esquerra. Compromís i Podem renuncien a fer servir la seua majoria conjunta. Això sí, Puig tindrà la 'potestas' (el càrrec) però Oltra tindrà l''auctoritas (el carisma i el lideratge).

  El repte serà integrar als diferents partits i famílies per a que siga un govern cohesionat i no un regne de taifes. Ara, ens queda per vore el repartiment de conselleries i les polítiques que s'han de dur a terme.

  La ciutadania valenciana esperava eixa foto entre les forces progressistes, deixant de banda l'eterna bronca entre l'esquerra, sempre dividida i recel·losa, per un objectiu comú i més important com és reactivar este país i estar al costat de la gent. Una espècie de Front Popular institucional. Això sí, serà un temps difícil i il·lusionant alhora.

  Començaran els debats de veritat, seran parlaments on s'haja de convèncer a la persona que tens enfront. La web de les Corts pot col·lapsar-se de visites, com esperem que ho facen els nostres informatius i programes. L'interés que es detecta és brutal i eixa expectació és molt bona per consolidar la Democràcia. No és una època de canvis, sinò un canvi d'època.

   

   

   

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook