Blog 
InClemente
RSS - Blog de Gustavo Clemente

El autor

Blog InClemente - Gustavo Clemente

Gustavo Clemente

Periodista de Levante TV

Sobre este blog de

Blog de Gustavo Clemente


Archivo

 • 12
  Junio
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Ximo Puig

  Vents del nord

  Bufen vents nous, vents del nord. A Ximo Puig li ha arribat la glòria com els arriba a quasi tots. És a dir, pel treball de molts anys, preparació, i també per pur rebot del destí. Per rebot li va arribar al Fabra alcalde de Castelló. Uns tratges el van vestir de president per accident. A Puig, altre alcalde castellonenc, en este cas de Morella, la glòria li arriba per obra i gràcia d'un PP que ha vist com es podrien els seus ciments per una metàstasi corrupta i també per la tasca d'oposició de l'esquerra valenciana.

  Em dic Gustavo Clemente, tinc 32 anys, crec en les persones i no tant en els polítics, però el meu desig és evident: que fortifiquen amb Ximo Puig una forta muralla política, com la de la seua estimada Morella, que done pas a un periode històric i bell, quasi ancestral i amb una forta personalitat. Com la ciutat de la qual procedeix. D'una o d'una altra forma, li ha arribat l'hora. Que el temps no li canvie i que faça justícia als que demanen canvi. Que les seues paraules no se les emporte el vent. A Ximo Puig, d'una forma o altra, li ha arribat la glòria. La glòria de passar a la Història.

  Com a periodista, des de demà començaré a fiscalitzar, però esta nit els trucs del mag estan tots per estrenar. És la vida en primera instància, amb el nou horitzó per escrutar. La terra valenciana és fèrtil, el cel està obert i vents del nord comencen a bufar.

   

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook