Blog 
Ja estic en Falles!
RSS - Blog de Carles Andreu Fernández

El autor

Blog Ja estic en Falles! - Carles Andreu Fernández

Carles Andreu Fernández

Informador festiu i internauta per vocació, vaig fundar una de les primeres webs de comissiones falleres en 1998, i des de 2000 divulgue i informe sobre les Falles amb el meu invent Distrito Fallas (www.distritofallas.com). A més co·llabore en ràdio i premsa de temàtica festiva. Pots seguir-me en Tw...

Sobre este blog de Valencia

Les notícies sobre Falles ja te les he donades en DistritoFallas.com. Ara et contaré què en pense.


Archivo

 • 06
  Noviembre
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  La cremà de RTVV

  Ahir va ser un dia trist per a mi. Sí, trist perquè els valencians hem perdut un símbol com era la nostra ràdio i televisió autonòmica, RTVV. Alberto Fabra, president de la Generalitat, decidix cremar-la com una falla en considerar-la inviable després que el jutge anul·lara l'ERO contra mil treballadors.

  S'acaba així la cadena que ha retransmés la cremà (llevat d'alguna jornada de vaga), la mascletà diaria, l'exaltació de les falleres majors de València i tants altres actes de les Falles. També es finiquita l'empresa que convocaba els premis a la millor crítica sobre televisió en les falles, un incentiu que, encara que en el fons feia que es posara un anunci de Canal 9 en el monument, era una altra possibilitat d'aconseguir més palets i diners per als fallers.

  Però el pitjor és que es cremen un grapat de professionals com Alejandro García, del programa Cadafal de Nou Ràdio, que d'esta manera deixen de apropar-nos l'actualitat de la festa a les nostres cases. Ell i la resta de treballadors de RTVV, afectats o no per l'ERO, són els perjudicats d'una mala gestió de l'empresa pública que ni tan sols han sabut fer un expedient de regulació d'ocupació bé.

   

   

  Denunciar
  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook