Blog 
Ja estic en Falles!
RSS - Blog de Carles Andreu Fernández

El autor

Blog Ja estic en Falles! - Carles Andreu Fernández

Carles Andreu Fernández

Informador festiu i internauta per vocació, vaig fundar una de les primeres webs de comissiones falleres en 1998, i des de 2000 divulgue i informe sobre les Falles amb el meu invent Distrito Fallas (www.distritofallas.com). A més co·llabore en ràdio i premsa de temàtica festiva. Pots seguir-me en Tw...

Sobre este blog de Valencia

Les notícies sobre Falles ja te les he donades en DistritoFallas.com. Ara et contaré què en pense.


Archivo

 • 19
  Octubre
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  On hi ha patró...

  Els diputats nacionals del PP ja han negat a les Falles una altra vegada, i ara junt a la resta de festes d'interés turístic nacional i internacional, la rebaixa de l'IVA després de la brutal pujada al 21% que tant està perjudicant el sector. Des de València, el regidor de Fires i Festes de l'Ajuntament de València, Francisco Lledó, diu que ell només és un regidor, i clar, ¿què fa un regidor local davant el Congrés dels Diputats? Ja pot enviar escrits a Madrid que no li faran cas.

  O en altres paraules, on hi ha patró no manda mariner. Si el PP de Madrid diu que l'IVA ha de ser el 21%, no li importa si una economia local se sent perjudicada per això. Es busca l'interés nacional i no el local, però resulta que el nacional és la suma dels locals, i més si es tracta de lugars on el turisme juga un bon paper en l'economia.

  Però és igual. El president del govern d'Espanya, Mariano Rajoy, s'ha pres al peu de la lletra allò que en les escoles d'empresa es deia en els moments de crisi, que en eixos moments cal centralitzar totes les decisions. El que passa, clar, és que un govern no és una empresa, i en alguns casos això perjudica als 'perifèrics', en este cas als valencians.

  El que és una llàstima és que la Generalitat Valenciana no haja reaccionat (imagine que pel mateix principi del patró i del mariner) i haja creat una deducció especial per a empreses relacionades amb de les festes de la importància de les Falles, les Fogueres i les Gaiates, de manera que compensen el 21% d'alguna manera. Però clar, el PP té majoria absoluta i fa el que li dóna la gana. En estos casos té molta raó la dita aquella que diu 'la democràcia és la dictadura de la majoria'.

   

  Denunciar
  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook