Blog 
Reflexions - Reflexiones
RSS - Blog de Antonio Ruiz Cano

El autor

Blog Reflexions - Reflexiones - Antonio Ruiz Cano

Antonio Ruiz Cano

Ex-Directivo de Empresas Públicas. Licenciado en Derecho y Graduado Social. Procuro ser objetivo en mis apreciaciones y fundamentar mis afirmaciones,con datos preexistentes, a ser posible contrastados.

Sobre este blog de Nacional

Reflexionar desde otra perspectiva y quizás diferente visión sobre los acontecimientos que nos afectan a los valencianos en todos los aspectos.


Archivo

 • 27
  Diciembre
  2010

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  FORÇA PATRIOTICS

   Des de la difusió dels bons anomenats patriòtics pels membres del govern valencià, d'acord amb la resolució publicada al DOCV el passat 1 de desembre, m'he adonat del munt de patriotes que hi ha no sols a la nostra terra, si no també pertot arreu, puix he comprovat que gent de Múrcia, Conca i inclòs de Catalunya que volen obtenir uns bons guanys dels seus estalvis no col·locats adequadament fins a este moment, en un tres i no res s'han convertit en patriotes valencians.

   

  La veritat és que jo no sóc massa patriota, però he tractat així mateix d'aconseguir estos bons de deute públic garantit per la Generalitat, malgrat que des que s'emeteren bons d'idèntiques condiciones per part de la Generalitat de Catalunya ens han advertit mitjançant publicacions dels blogguers i d'alguns diaris que hi ha nombrosos riscos que no vaig a enumerar perquè son dades de tipus econòmiques fàcils d'entendre però força tediosos.

   

  Potser que posat així les coses ens preguntareu per què tinc el desig d'invertir, per descomptat que a la menuda, en estos bons; doncs bé l'explicació és senzilla, ja que com sabem la recaptació que s'assolisca amb esta emissió només té com a objectiu millorar en unes dates l'important retard en els pagaments de la Generalitat, la qual cosa no representa de cap manera que s'alleugemen les comptes de la comunitat autònoma. 

   

  Fins i tot arribarà la data de la grossa de nadal (pels que puguen invertir quantitats destacables), és a dir el 22 de desembre de l'any proper i quan l'entitat assenyalada pel Consell haja de pagar els diners pertanyents al capital més els interessos, potser que la Generalitat necessite renegociar el deute o vendre part del patrimoni de tots els valencians i per eixe motiu estic decidit a invertir, perquè és l'única manera de no perdre tant com la resta de valencians no-inversors que no aconseguiran cap compensació per la pèrdua del patrimoni comú que li pertoca. 

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook