Blog 
Reflexions - Reflexiones
RSS - Blog de Antonio Ruiz Cano

El autor

Blog Reflexions - Reflexiones - Antonio Ruiz Cano

Antonio Ruiz Cano

Ex-Directivo de Empresas Públicas. Licenciado en Derecho y Graduado Social. Procuro ser objetivo en mis apreciaciones y fundamentar mis afirmaciones,con datos preexistentes, a ser posible contrastados.

Sobre este blog de Nacional

Reflexionar desde otra perspectiva y quizás diferente visión sobre los acontecimientos que nos afectan a los valencianos en todos los aspectos.


Archivo

 • 31
  Mayo
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Hui no sóc Mònica Oltra

   Per descomptat que resulta prou improbable que puguem coincidir en les manifestacions que fan altres persones i en les vessants d'estes afirmacions, les quals poden ésser més o menys encertades, però pense que hi ha d'altres opinions que a més són totalment desafortunades i que els polítics i més les polítiques han de ser prou cuidadosos amb tot el que diuen, i no relliscar perquè certament, qualsevol ximpleria pot influir en el seu prestigi i, desprès és força difícil el recuperar el carisma i tarannà assolits en llargs anys de trajectòria pública.

  Al meu parer les manifestacions aparegudes a este diari dijous passat : "He sufrido sectarismo en la izquierda por ser fallera", són totalment malaurades, per un munt de raons: a) Perquè dubte que els votants d'esquerres conegueren dita circumstància, b) Perquè són multitud les votants i afiliats d'esquerres que així mateix són fallers i falleres c) S'equivoca qui pensa que les falles i els partits d'esquerres són enfrontats o col·lidixen.

  Però òbviament cal aclarir que efectivament si que hi ha alguna animadversió del món faller vers l'esquerra, pense que per qüestions trivials, induïdes intencionadament i per pors infundats.

  Esta senzilla gent i alguns beneits que congrega el món faller han sigut imbuïts que els partits d'esquerres volen furtar la festa als valencians, que més aviat defensen als catalans que als naturals d'esta terra, que, per altra banda, no els donarien tant suport econòmic si tingueren el poder en les administracions i, a la fi, sense exageracions, que Rita els permet fer el que volen, cosa que no podrien fer si l'alcaldia fos d'un altr@, encara que fóra més valencià que la Senyà Batlessa que no sap dir més que dos paraules en la nostra llengua, malgrat els lustres que ha regit el destí dels valencians, la qual cosa sembla de ser una pocapena, no?.  

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook