Blog 
Reflexions - Reflexiones
RSS - Blog de Antonio Ruiz Cano

El autor

Blog Reflexions - Reflexiones - Antonio Ruiz Cano

Antonio Ruiz Cano

Ex-Directivo de Empresas Públicas. Licenciado en Derecho y Graduado Social. Procuro ser objetivo en mis apreciaciones y fundamentar mis afirmaciones,con datos preexistentes, a ser posible contrastados.

Sobre este blog de Nacional

Reflexionar desde otra perspectiva y quizás diferente visión sobre los acontecimientos que nos afectan a los valencianos en todos los aspectos.


Archivo

 • 10
  Noviembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  I foren feliços i menjaren pastissos

  Quan he sentit les explicacions que fins ara ens han donat els portaveus i portantveus del Partit Popular, se m'acut que tot el que ens diuen és certament un conte o una compilació de rondalles, perquè tal com podem comprovar les seues històries tenen així mateix els elements que són imprescindibles en qualsevol relat meravellós i irreal.

  D'antuvi mai han explicat quines serien les mesures que ells hagueren aplicat en lloc de les que suposadament adoptà malament l'executiu socialista, però sempre han dit que haurien gestionat la crisi d'altra manera, sense dir una sola de les mesures miraculoses per millorar la situació del país.

  Actualment en plena campanya electoral proclamen que el problema principal és la desocupació, òbviament no s'equivoquen, i afigen tot plegat, en només dos idees, les quals impliquen major desregulació laboral, que van a crear ocupació sense dir com, i amb eixa premissa s'assolirà la recaptació de més quantitat de diners pels impostos i derivament això farà possible el manteniment de totes les despeses per a les polítiques socials, i conseqüentment no serà necessari després la retallada en el nostre estat de benestar.

  Tot açò em permet preguntar-vos ¿no us recorda el conegut i popular conte de la lletera?

  Per concloure i tenint en compte allò que us he referit i que a més s'ha dit que amb el PP "tornarem els espanyols a ser feliços", és evident que ens volen embolicar amb un conte, que no sols té una denostable connotació simbòlica, sinó que a més exornen els seus discursos amb metàfores que cadascú pot interpretar com vol.

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook