Blog 
Reflexions - Reflexiones
RSS - Blog de Antonio Ruiz Cano

El autor

Blog Reflexions - Reflexiones - Antonio Ruiz Cano

Antonio Ruiz Cano

Ex-Directivo de Empresas Públicas. Licenciado en Derecho y Graduado Social. Procuro ser objetivo en mis apreciaciones y fundamentar mis afirmaciones,con datos preexistentes, a ser posible contrastados.

Sobre este blog de Nacional

Reflexionar desde otra perspectiva y quizás diferente visión sobre los acontecimientos que nos afectan a los valencianos en todos los aspectos.


Archivo

 • 10
  Octubre
  2010

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  INCREDULITAT

   Al llegir les opinions dels suposats valencians que es van atrevir a expressar-les en el sondeig realitzat pel periòdic Levante-emv. sobre els candidats a la Generalitat, m'ha sorprés enormement que algunes persones encara consideren candidat idoni a Francisco Camps, amb independència de les seues afinitats polítiques més o menys properes al Partit Popular.

  Resulta lògic que tant els càrrecs públics com els orgànics de qualsevol partit, no desitgen perdre els seus privilegis o prebendes i per tant sempre opten per la continuïtat, es a dir mantindre als que els han nomenat per tal d'evitar la pèrdua de l'estatus aconseguit, però no és menys cert que este immobilisme, sobretot quan no s'ha governat com cal, ni per a tots els valencians, pot provocar indubtablement la débâcle electoral.

  Recolzant açò podria detallar els nombrosos incompliments i desafurs consumats per Camps, però potser realitzat d'esta manera podria entendre's perpetrada amb impunitat, perquè els que li donen suport sense tindre interés directe, segurament no creuen les noticies de la premsa o no han patit la inaplicació de la Llei de Dependència, la precarització de les condicions dels escolars, les dificultats per a obtindre les rendes d'emancipació, els incompliments constants de la Llei d'ús i ensenyament del valencià, el major atur que ha patit la nostra comunitat mai de la vida, l'arbitrarietat i malbaratament permanent en la multiplicació d'òrgans i empreses públiques i el creixement capritxós de les seues dimensions, la manca de planificació i recursos per a la construcció d'habitatge, el greu endeutament de la nostra hisenda autonòmica i un llarguíssim etcètera.

  Per tot açò i per moltes coses més de les quals no voldria mai sentir-me còmplice, no puc comprendre com resten valencians que votarien novament a Camps encara que es troba sota sospita i processat judicialment.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook