Blog 
Reflexions - Reflexiones
RSS - Blog de Antonio Ruiz Cano

El autor

Blog Reflexions - Reflexiones - Antonio Ruiz Cano

Antonio Ruiz Cano

Ex-Directivo de Empresas Públicas. Licenciado en Derecho y Graduado Social. Procuro ser objetivo en mis apreciaciones y fundamentar mis afirmaciones,con datos preexistentes, a ser posible contrastados.

Sobre este blog de Nacional

Reflexionar desde otra perspectiva y quizás diferente visión sobre los acontecimientos que nos afectan a los valencianos en todos los aspectos.


Archivo

 • 03
  Noviembre
  2010

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Metàfora

  Quan vaig escoltar l'últim discurs a Teulada del president Camps, em semblà que estava bastant encertat, però no prou, doncs digué "tengo las raices en esta tierra y nadie podrá moverme".

  Òbviament m'agrada que els nostres dirigents siguen de la terra, però este fet no els eximix de cap manera si han perpetrat, com és el cas, nombroses errades.

  D'altra banda la terra d'on es nodrix qualsevol arrel tampoc garantix que les herbes o fruits que hi creixen siguen bones o aprofitables, ja que més aviat proliferen pertot arreu les males herbes, les quals sempre són més difícils "d'arrancar” (que no de moure-les) qualssevol d'estes herbes que aquelles altres que són beneficioses.

  De tota manera pense que la majoria dels valencians creuen que el President no és que tinga les arrels en esta terra, ni que siga valencià de soca-rel, sinó que més bé és una arrel, ja que només apareix en els mítings del partit popular, amagant-se de tot el món que no siguen els seus gregaris.

  Fins i tot restaria determinar, si realment és una arrel quins avantatges ens produirà, per eixemple, si és un tubèrcul com la xufa o la creïlla o de contrari si sols s'aprofita d'esta circumstància per continuar produint soterradament, quasi amb clandestinitat, despeses amb absurds esdeveniments que ens endeuten més encara sense cap profit.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook