Blog 
Zoon politikón
RSS - Blog de Heliodoro Villanueva Corral

El autor

Blog Zoon politikón - Heliodoro Villanueva Corral

Heliodoro Villanueva Corral

Técnico por profesión con vocación literaria y formación humanística universitaria para unir lo mejor de ambos mundos e intentar aspirar al ideal renacentista.

Sobre este blog de Valencia

El ser humano, ese "animal político" de Aristóteles en tanto que vive en sociedad, será nuestro tema, Por ello y puesto que nada humano nos puede ser ajeno, nos ocuparemos preferentemente de política, sociedad, historia y cultura aunque sin dejar de lado manifestaciones como cine, deporte o televisi...


Archivo

 • 25
  Mayo
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Política Eleccions 2015

  Desfetes

  Una volta coneguts els resultats, la magnitud de la desfeta del PP ha sigut especialment evident i relativament imprevista a escala municipal on l’esquerra predomina en les tres capitals, havent-se perdut antics feus com ara el Cap i Casal o Xàtiva, llocs on el castic a la corrupció ha desplaçat els vells dinosaures intocables de Rus o Barberà.

  Havent perdut la Generalitat i molts ajuntaments acaba una era, la del PP i s’obri un nou temps. Tanmateix, hi ha hagut també uns altres vençuts als comicis. Si bé el PSOE ha resistit en l'àmbit autonòmic amb un candidat més sòlid, no ha sigut així en nombrosos municipis on ha quedat reduït a la tercera o quarta posició per la feblesa de les candidatures percebudes com a de l'aparell i a les que el suport de la marca PSOE no ha sigut prou, en un fenomen paral·lel a tot Espanya, per frenar la puixança de les forces emergents i ací a la Comunitat, la implantació i el bon treball de Compromís.

  Finalment els grans derrotats han sigut UPD, que no obté representació i el cas especialment injust d'Esquerra Unida, que tot i la seua denúncia de la corrupció desapareix sota l’allau de Compromís i l’avanç de Podem.

   

  Denunciar
  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook