Blog 
Zoon politikón
RSS - Blog de Heliodoro Villanueva Corral

El autor

Blog Zoon politikón - Heliodoro Villanueva Corral

Heliodoro Villanueva Corral

Técnico por profesión con vocación literaria y formación humanística universitaria para unir lo mejor de ambos mundos e intentar aspirar al ideal renacentista.

Sobre este blog de Valencia

El ser humano, ese "animal político" de Aristóteles en tanto que vive en sociedad, será nuestro tema, Por ello y puesto que nada humano nos puede ser ajeno, nos ocuparemos preferentemente de política, sociedad, historia y cultura aunque sin dejar de lado manifestaciones como cine, deporte o televisi...


Archivo

 • 18
  Agosto
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Esport Bàsquet Jocs Olímpics Espanya

  Espanya, màquina de fer bàsquet

  A pesar d’un començament amb dos desfetes i un joc molt pobre i quan ja es parlava de final de cicle i es veia probable la prematura eliminació d’un equip esgotat i sense idees, la selecció espanyola de bàsquet ha reaccionat amb brillantor, recuperant l’estil i sobre tot l’esperit que l’ha feta estar entre les primeres del món des de fa prop de deu anys.

  En efecte, quan calia, esta selecció ha donat la seua vertadera mida, passant per damunt de Lituània, Argentina i França, jugant tres finals que ha superat aclaparadorament, fulminant els seus rivals amb un avantatge en el marcador de vora cent punts, desplegant un joc basat primer en la seua fèrria defensa i el seu domini del rebot però després en tot l'arsenal ofensiu de triples, penetracions, safates, esmatxades i combinacions dels Gasol, Rudy, Lllull, Mirotic o Navarro.

  Ara l'accés a la final només el barra el temible combinat estatunidenc, que malgrat les seues dificultats en alguns encontres, ha superat sense perdre la fase prèvia i contra els qui l'equip de Scariolo lluitarà per aconseguir els metalls.

   

  Denunciar
  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook