Blog 
Zoon politikón
RSS - Blog de Heliodoro Villanueva Corral

El autor

Blog Zoon politikón - Heliodoro Villanueva Corral

Heliodoro Villanueva Corral

Técnico por profesión con vocación literaria y formación humanística universitaria para unir lo mejor de ambos mundos e intentar aspirar al ideal renacentista.

Sobre este blog de Valencia

El ser humano, ese "animal político" de Aristóteles en tanto que vive en sociedad, será nuestro tema, Por ello y puesto que nada humano nos puede ser ajeno, nos ocuparemos preferentemente de política, sociedad, historia y cultura aunque sin dejar de lado manifestaciones como cine, deporte o televisi...


Archivo

 • 03
  Febrero
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Política PSOE

  PSOE, un pas al front

  En uns moments en què s’usen expressions eufemístiques com ara la curiosa d “un pas al costat”, el partit socialista recorre a una altra rotunda i de caràcter decididament militar per a comunicar la seua disposició per aconseguir el suport necessari per a la investidura com a president de Pedro Sánchez.

  En efecte, pareix lògic que siga el segon partit i el que a priori té menys vots en contra, el que prenga la responsabilitat i la iniciativa del nou govern després que el PP ni ho haja intentat. Possiblement molt difícil ateses les demandes contradictòries de Ciutadans i Podem, cal reconéixer el valor de la proposta i la utilització d'esta expressió amb connotacions de valor, decisió i servei en confirma la consciència.

  Amb aquesta decisió, mentre el PP aguaita amb astúcia el fracàs de Sánchez, este almenys ha guanyat un cabal polític, tot i que transitori, i una capacitat de maniobra a dreta i esquerra de la qual no disposa un PP desacreditat per la corrupció, les retallades i per una manera de fer política supèrbia i autoritària que ara li priva de suports.

   

  Denunciar
  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook