Blog 
Zoon politikón
RSS - Blog de Heliodoro Villanueva Corral

El autor

Blog Zoon politikón - Heliodoro Villanueva Corral

Heliodoro Villanueva Corral

Técnico por profesión con vocación literaria y formación humanística universitaria para unir lo mejor de ambos mundos e intentar aspirar al ideal renacentista.

Sobre este blog de Valencia

El ser humano, ese "animal político" de Aristóteles en tanto que vive en sociedad, será nuestro tema, Por ello y puesto que nada humano nos puede ser ajeno, nos ocuparemos preferentemente de política, sociedad, historia y cultura aunque sin dejar de lado manifestaciones como cine, deporte o televisi...


Archivo

 • 07
  Julio
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Política Eleccions

  Saber perdre

  Un dels fets més cridaners després de les darreres eleccions ha sigut la diferent manera en què els polítics que han perdut el poder han encaixat la seua derrota.

  Així per exemple mentre que l'expresident Fabra quasi ha estat a punt de donar suport al seu successor socialista en la votació d'investidura i ha tingut amb ell les reunions normals per a garantir un traspàs tranquil de poders, l'exalcaldessa Rita Barberá evitava entregar el bastó a Ribó i de fet ha estat desapareguda des d'abans de la constitució dels ajuntaments i ni tan sols continuarà en el consistori liderant l’oposició.

  A la fi potser es demostra que n´hi ha gent que interioritza fins a tal punt que el poder és seu que no poden admetre que ja no el tenen.

   

  Denunciar
  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook