Des de el col·lectiu Compromís per Pego i en nom propi ens veiem obligats a replicar al senyor Ximo R. Sendra Saez, ja que les acusacions abocades en el seu article d´opinió sobre nosaltres i mes concretament sobre mi, són totalment falses i incertes amb cap fonament ni en fons ni en forma.

El dissabte 16 de maig es va cel·lebrar al cinema municipal de Pego un homenatge a la gent de Pego que va patir les devastadores conseqüències del foc i en agraïment a tots aquells que li varen fer front. L´acte va estar convocat única i exclusivament per l´Assemblea Oberta del poble i va constar d´actuacions musicals i recitals.

Nosaltres acudirem a títol individual, tal com vam fer les més de 600 persones que ompliren el cinema. Per tant nosaltres no vam tenir cap responsabilitat en l´organització i protocol de l´acte, per això és totalment fals que li negàrem la paraula a cap assistent. Aleshores considerem que les acusacions abocades sobre nosaltres, en eixe sentit, són molt greus, per això emprendrem les accions legals pertinents.

Com que ens trobem en plena campanya electoral suposem que aquest article ha buscat precisament l´electoralisme, intentant embrutar el meu nom i rebaixar la feina continuada i contrastada del nostre col·lectiu. Conxa del Ruste Aguilar. (Candidata a l´alcaldia per Compromís) Pego.