Sóc conscient que plantejar un problema que afecta els veïns del meu carrer, quan en són molts els carrers a València que tenen els mateixos inconvenients, sembla més aviat insolidari. Però he pogut constatar que la majoria dels meus conciutadans, encara que no siguen partidaris de l'actual govern municipal, inclús els adversaris, prefereixen xarrar a tort i a dret en petits "mítings" i no donar a conéixer les qüestions que els afecten i són millorables.

Al meu carrer (Franco Tormo) pense que s´ha dissenyat la calçada, sense adonar-se'n de les necessitats reals del veïnat, i, per descomptat, sense escoltar els seus suggeriments.

A l'hora de resoldre esta tasca d'ordenament, entenc que sols calia una mica de sentit comú, perquè afloren tot plegat incongruències de tota mena i assenyalaré alguns exemples:

És menester dibuixar dos aparcaments de càrrega i descàrrega en la vorera que no té cap magatzem on es pogueren portar embalums de qualsevol classe? (en la que enfronta tampoc)

Resulta necessari mantindre l'aparcament en bateria enfront de les eixides dels garatges que, en els pertinents guals, els cotxes dels quals han de fer maniobra per incorporar-se al trànsit?

A més d'altres coses que requereixen un estudi més seriós, p.e. ubicació dels diversos contenidors, tractant d'ajuntar-los en la mateixa zona, eliminació d'un tros de vorera que recau a un solar i només dona molèsties, etc etc.

Desitge que les meues indicacions puguen ajudar per millorar estos dèficits.