Hola xics! Bona vesprada.

6 d'Agost. Com cada any, estaríem a punt d l'inici de la processó i que aquest 2020 no podem degut a una pandèmia que als de la nostra edat mai se mos oblidarà.

Crist dels Necessitats, en el cor et duc de día i de nit.

Huí no podrà donar-te gràcies, al voret passar en processó, aquest torrentí que va fer la festa a l'any 1996, de lo que fa 24 anys, i va repetir al '98 junt a part de "la colla" del' 96, al ser reclamats per l'Ajuntament davant l'ausència de clavaris per a eixe any.

Varen ser dos anys dels que mai podré oblidar-me; vaig coneixer a gent meravellosa en la que encara mantenim una cordial amistat. De la qual tinc que lamentar, en un mol profund sentiment, la pérduda de tres entranyables "clavaris" als que huí vuillc recordar, Vicent Soler, Paco Serra "bigot" i "ma tens o penje" Toni Tárrega, que en pau descansen.

Gràcies Crist dels Necessitat. Ajúda-mos a treballar per un mon millor en el que tot ser humá tinga, com a minim, lo básic e imprescindible, just i necessari, per a tindre una vida digna i tota persona tinga les mateixes oportunitats des de que naix fins que mor.

Gràcies xics per la vostra amistat.

Un abraç.