Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

lliçó de peñarroja

Las reinas de las fiestas, Dunia Gormaz y Cristina Batalla asistieron a la primera mascletà de la Magdalena, que contó con una afluencia importante de público. ACF

L'any 2014 la mascletà de Pirotècnia Peñarroja va aconseguir el premi del XX concurs de mascletades Ciutat de Castelló. Esta empresa ha estat, doncs, l'encarregada d'obrir el foc magdalener del 2015.

Sempre havíem suggerit que el llançament inicial dels trons commemoratius de l'aniversari de la renovació de les festes de la Magdalena, des del 1945, es fera de mànera més dinàmica i variada. Per fi Pirotècnia Peñarroja ho ha pogut realitzar.

La mascletà ha començat directament amb una barreja molt ben duta de trons i de més elements de coeteria aèria de bon nivell. El foc aeri s'ha combinat molt bé amb xiuladors com s'ha de fer, amb un sentit progressiu de creixement. El terratrèmol de l'artilleria terrestre ha estat molt bo, i ha donat pas de nou a més esclats aeris.

L'únic problema ha estat que, després de tanta bona qualitat i tant de criteri, les sèries de coeteria aèria final han paregut insuficients. L'efecte, en la nostra opinió, era millorable. En qualsevol cas, estem davant la millor, sens dubte, de les mascletades inicials dels últims anys de la Magdalena.

Esperem que, a partir d'ara, la integració dels trons commemoratius en la fase inicial siga un fet en tots els inicis de festes. Confiem que, un any més, el nivell de les mascletades que es llancen a Castelló siga excel·lent i digne de resistir qualsevol comparança amb unes altres ciutats valencianes.

Compartir el artículo

stats