La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Castelló continuarà, la propera setmana, la iniciativa que té per objectiu apropar l'escena teatral entre l'alumnat d'infantil i primària de tota la ciutat. Es tracta del cicle de teatre escolar que es du a terme al teatre Raval en dues fases i que a partir d'aquest dilluns posarà en marxa la segona, per als xiquets de segon i tercer cicle de primària, del 7 a l'11 de novembre.

El responsable d'Educació al consistori, Enric Porcar, ha destacat que el cicle de teatre escolar naix de la voluntat de la regidoria "d'apropar l'escena a tots els xiquets i xiquetes per tal que tinguen contacte amb la producció artística des de ben jovenets". En aquest sentit, des de l'Ajuntament es van plantejar dos obres destinades a edats diferenciades.

La primera obra, que va tindre lloc del 24 al 28 d'octubre va ser 'Oníricus', de la companyia La Troupe Malabó, que va comptar amb una positiva acollida per part de l'alumnat i el professorat dels centres. Pel que fa a l'obra per als més grans, la que comença aquest dilluns, el cicle de teatre escolar comptarà amb 'On són els llibres de Jaume I?', de la companyia Escenoart. Les actuacions seran a les 9.45 i a les 11.00, de manera que s'oferiran dos passes diaris de cada producció.

A banda, el cicle de teatre compta amb dossiers pedagògics que permeten aprofundir en l'aprenentatge de l'alumnat. El regidor Enric Porcar ha convidat tots els centres educatius a participar "d'aquesta aposta de l'Ajuntament de Castelló per la nostra cultura i per l'ensenyament de tots i totes els xiquets i xiquetes de la ciutat".