Tant el matí com la vesprada del diumenge passat foren un espectacle en el carrer de pilota de Faura, que acollia de nou aquestes finals. Pel matí obriren el foc la final de veterans, nova categoria creada enguany per la FPV i que està tenint gran acceptació, on Pedro d'Onda s'emportava el primer títol oficial davant José Luis de Borriol. La partida va tindre dos parts ben diferenciades: el primer tram de la mateixa, molt renyit, i amb un marcador molt ajustat; i la segona meitat, on la calor i el cansament feien patir al posteriorment subcampió, fent que Pedro del CPV Onda aconseguira amb solvencia la copa de campió.

La vesprada va viure tres intenses partides, amb tres representants del CPV Faura, fet que va omplir de seguidors el recinte de la población del Camp de Morvedre. Pero el plat fort aplegava a última hora del dia, la final de categoria absoluta. En ella Julian Marti, fitxat enguany pel CPV Faura, disputava el titol amb l'actual campió Juan Carlos «Xato d'Almenara» del CPV Quart de les Valls.

Intensa partida de més d'hora i mitja de duració, i que es decidia només en l'ultim joc de la mateixa, desfavorable per a Juan Carlos, tot i estar fent el bot, ja que acusava l'esforç de tota la partida, i no podía revalidar el títol guanyat en el 2015 i 2016.