Traiguera ha acollit les finals de les categories amateurs, mentre que el trinquet amb frares del barri d'Enroig ha sigut l'escenari de la competició de les categories escolars. En la màxima categoria, la parella del Club Pilotari Castelló A integrada per Pablo de Borriol i Ximo d'Almenara s'ha emportat la victòria per un contundent 15 per 1 front a la parella de Mezquita i Pablo de Vila-real, formació que ha disputat la final arrastrant molèsties el seu rest, Mezquita.

La resta de resultats en les diferents categories han sigut els següents: - Segona: CPV Atzeneta del Maestrat/Xúquer Sueca (Miguel i Enri) 15 -14 Vistabella del Maestrat A (Ricardo i Ximo) - Tercera: CPV Quart de Poblet A 15 - 9 CPV Onda B - Cadet: CPV Onda A (Àlex Català) 21 - 15 CPV Onda B (Diego López) - Infantil: CPV Onda A (Diego López) 15 - Club Pilotari Castelló A (Ferran) - Aleví: CPV Castelló-Faura (Carmen i Angela) 21 - 9 CPV Almassora A (David, Oriol i Marc) - Benjamí: Almassora A (David i Pol) 15 - 11 Traiguera A (Xavier i Joan).

La jornada va comptar amb la presència del Diputat d'Esports de la Diputació Provincial, Luís Martínez. A més, la Diputació de Castelló ha estat representada en l'entrega de trofeus, pel diputat de carreteres, cicle d'aigua i cooperació, Juan Bautista Juan, qui ha estat acompanyat per Javier Ferrer, alcalde de Traiguera, José Rosendo, alcalde de Xert, José Daniel Sanjuan, president de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López, vicepresident de la FedPiVal, i Amador Peset, fundador del CPV Traiguera.

Segona jornada

Ahir, en la categoria de Veterans han arribat fins a la gran final, el CPV Borriol B integrat per Salvador Llorens i Jose Manuel Bernat i el CPV Onda D format per Pedro López i José Luis Sales. Els primers s'han endut la victòria pel resultat de 15 per 9, confirmant d'aquesta forma el seu domini en la fase regular, en la qual ja havien sumat els seus quatre compromisos per victòries.

Pel que fa la categoria recreativa, la gran final ha enfrontat al CPV Ontinyent A format per Jordi Naya i José Miguel Ferrero front a la tercera formació del CPV Almassora, integrada per Pepe Miralles i Alberto Montoliu. La victòria final se l'han emportada els d'Ontinyent pel resultat de 15 per 8.

Cal destacar que en aquesta categoria de joc, el grup I de competició s'ha disputat a la localitat de Xert, mentre que el grup II de la categoria i la gran final han tingut lloc al trinquet amb frares de Traiguera.