12 de noviembre de 2017
12.11.2017

Guanyar, guanyar i guanyar

12.11.2017 | 03:15

A rón Canet, J orge Navarro, Iker Lecuona i Héctor Barberá, quatre pilots totalment diferents però amb un objectiu comú: tancar la temporada amb una bona actuació davant els 110.000 espectadors que es donaran cita en el circuit. L'únic amb possibilitats reals d'estar davant, i fins i tot guanyar la carrera és  Aronet –m'agrada dir-li així perquè en moltes coses, tant dalt la moto com baix d'ella em recorda a  Ricardet- que arrancarà des de la segona fila de la graella d'eixida en la sisena posició.

Perdudes totes les opcions d'aconseguir el subcampionat i amb la tercera plaça de la classificació del mundial pràcticament assegurada, deu d'eixir en carrera a donar-ho tot i tractar d'aconseguir la victòria. Al de Corbera solament li val, tal com diria Luis Aragonés, guanyar, guanyar i guanyar.

En Moto2 y Moto3, no existeix practicamente cap opció a que els valencians tinguen una destacada actuació. Ja que en entrenaments els temps marcats els ha relegat a posicions molt endarrerides.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Playas en la Comunitat Valenciana

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre las playas de Alicante, Castelló y Valencia y el mapa con todas las playas. ¡Vota tu playa favorita, envía fotos de las playas y decide dónde pasar tus días de sol!