La fase regular de la Lliga Bankia de raspall va concloure ahir al trinquet de Dénia, on l'equip de Sergio, Coeter II i Néstor va guanyar al de Marrahí, Seve i Raúl pel contundent resultat de 25-5.

Amb els 3 punts, Sergio, Coeter II i Néstor acaben tercers en la classificació i disputaran la primera semifinal, programada el diumenge 11 de març a Xeraco (11.30 hores). Enfront estarà el trio de Moltó, Tonet IV i Lorja, que ha finalitzat la ronda en segona posició.

La segona semifinal es jugarà el dissabte 17 de març a la Llosa de Ranes (18.30 hores). En ella competiran els campions de la fase regular, Ian, Canari i Ricardet, contra els quarts classificats, Guadi, Brisca i Miravalles.

El títol es decidirà en el trinquet de Bellreguard el diumenge 25 de març (11.30 hores).

Pere Roc II espera rival

En la modalitat d'escala i corda, el trio de Pere Roc II, Jesús i Carlos espera rival per a la final del 18 de març a Pelayo (18.30. hores) després d'eliminar a Soro III i Santi en la semifinal jugada dissabte a Pedreguer (60-40).

El rival es coneixerà este diumenge 11 de març al trinquet de Vilamarxant, on la parella de Puchol II i Nacho, líders de la fase regular, s'enfronten al trio de Francés, Javi i Bueno, que va finalitzar quart en la ronda prèvia.

Puchol II torna al trinquet on va ser eliminat de l'Individual fa uns meses, quan va caure en quarts de final davant Pere Roc II. De ahí que el jugador de Vinalesa arriba molt motivat al encontre, per al que ja està totalment recuperat de les molèsties físiques que ha arrossegat en les darreres setmanes.

D'altra banda, l'equip de Francés és una de les grates sorpreses del campionat i no renuncia a res.

Els guanyadors de la semifinal hauran de vore's les cares amb Pere Roc II a Pelayo. El de Benidorm ja va conquerir l'any passat el títol de Lliga al mateix trinquet i enguany torna amb ganes de revalidar la condició de campió.