Al carrer artificial de Albuixech va començar la fase final autonòmica dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de galotxa, però la pluja va obligar a desplaçar-se a Benifaió, on va continuar la competició. En Albuixech van jugar els alevins i juvenils, mentre que a Benifaió, van jugar els benjamins, infantils i cadets. Vila-real va aconseguir l'or en categoria benjamí, Castelló, va ser quart en categoria aleví, Vila-real, quart en categoria infantil, Almassora, tercer en categoria cadet i Onda, tercer en categoria juvenil. Els equips de Castelló s'enfrontaran en semifinals al campió de València, mentre que en l'altra semifinal s'enfrontaran els equips d'Alacant als subcampions de València. En total van participar 20 equips procedents de 16 escoles: Vinalesa, Moixent, Algimia, Massamagrell, Montserrat, Riba-roja, Beniparrell, Vila-real, Castelló de la Plana, Almassora, Onda, Ondara, Sella-Relleu, Beniarbeig-El Verger, Petrer i Ondara, que lluitaran pels títols de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.

En categoria benjamí l'equip de Vila-real (Ferran, Xavi i Paco), va quedar campió després de guanyar la seva semifinal a Moixent i guanyar en la gran final a Ondara, amb una veritable exhibició dels seus tres jugadors, on va destacar Ferran. En la categoria benjamí és on es va donar la sorpresa de la jornada, ja que han caigut els dos equips de València davant el campió provincial de Castelló i el campió provincial d'Alacant. Vila-real, va aconseguir l'or en categoria benjamí després de completar una gran actuació dels seus jugadors en la fase final.

En categoria aleví l'equip de Castelló de la Plana (Andreu, Pau, Manel i Ferran) va perdre la seva semifinal davant Algimia i va perdre la final per la tercera plaça davant Sella-Relleu. En categoria infantil l'equip de Vila-real (Sergi i Álvaro) van perdre la seva en la semifinal davant Massamagrell A, i van perdre la final per la tercera plaça davant Beniarbeig-El Verger A.

En categoria cadet l'equip Almassora (Diego, Cristian i Juan ) va perdre davant Riba-roja, fet i fet campió, però van tenir a les seves mans derrotar el gran favorit després de fer una gran semifinal. A la final per la tercera plaça van guanyar a Petrer, en una fase final molt dura i igualada. En categoria juvenil l'equip Onda (Àlex, Pau i Santi) va perdre la seva partida ens Montserrat i guanyar a Orba, en l'altra partida. Al final la fase final de categoria juvenil va ser un triangular, després de la baixa de l'equip de Beniparrell, que tenia als seus jugadors lesionats.