El trinquet de Torrent va gaudir d'una gran jornada de promoció amb la presència de 7 escoles de València i Castelló. La localitat valenciana va ser la seu de les les finals d'iniciació dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall, al llarg de la jornada del 26 de maig, amb la participació de les escoles de Torrent, Rafelbunyol, Almassora, Quatretonda, Valldigna, Alzira i Moixent. Va destacar la presència de l'equip d'Almassora, l'únic que va aconseguir passar a les final interprovincial de la província de Castelló i que va guanyar aquest títol de la modalitat de raspall davant l'escola de Quatretonda, que està realitzant una gran temporada.

En categoria infantil, l'equip de Rafelbunyol va guanyar en una final molt disputada a l'equip de Valldigna. Els dos equips van tindre les seues opcions però la pegada i major regularitat dels de l´Horta Nord, els va permetre alçar el trofeu de campió.

En categoria aleví, l'equip d'Alzira va ser el guanyador en una final on van haver de patir però on van demostrar dominar aquesta modalitat davant l'equip de Torrent. En categoria benjamí, es va poder gaudir d'una partida molt igualada, entre els equips de Torrent i Moixent B, que va guanyar finalment l'equip local aconseguint un títol de campió en aquesta modalitat.

La formació d'Almassora integrada per Diego i Juan Rafael tanquen una gran competició, quedant invictes i amb una gran demostració amb equips de gran nivell i tradició dins de la modalitat de raspall: Rafelbunyol i Quatretonda.