D'èxit rotund podem considerar les dues finals que es van poder contemplar el passat dissabte al Trinquet Municipal d'Onda, ja que dos joves promeses del Club Pilotari Onda, Diego López i Paco Castillo, van triomfar en les seves respectives partides.

D'entrada ja era un èxit l'haver aconseguit classificar-se per disputar aquestes finals; però aquests dos joves onders no estaven disposats a deixar passar l'oportunitat d'aconseguir els títols autonòmics a casa.

Va arrencar la jornada amb la disputa de la final de Trinquet B en la qual els dos contendents eren Pedro Valera de Manises i Diego López d'Onda.No van defraudar cap dels jugadors, ja que la partida va transcórrer molt igualada fins els últims jocs, arribant així fins al 60-60, moment aquest, en què Diego va aconseguir embastar el seu millor joc i donar el cop de gràcia per a endur-se la partida.

A continuació va arrencar la final de Trinquet A en què el onder Paco Castillo s'enfrontava a un altre jugador de la província de Castelló, com és Ximo Manzano de Xilxes. Aquesta partida malgrat que va començar força igualada, pels nervis del jugador local, no va trigar a encarrilar-al seu favor pel que fa aconseguir centrar-se en el joc que el caracteritza.