A les localitats de Traiguera i (Barri d'Enroig) Xert comença hui la segona edició de l'Autonòmic de Frare - Diputació de Castelló amb la disputa de les categories escolars i femenines, mentre que demà dissabte 7 de juliol i diumenge 8 de juliol es disputaran les categories amateurs masculines.

En aquesta edició participaran un total de 77 equips, xifra superior als 52 de la primera edició. Aquesta amplia participació estarà dividida en 35 equips en les cinc categories amateurs masculines, 14 equips en les dos categories femenines i 28 equips en les cinc categories escolars. Fins a les localitats de Traiguera i Xert es desplaçaran un total de 131 participants que representaran a 33 localitats i clubs de les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

La competició s'iniciarà el divendres a partir de les 10:00 hores de forma paral·lela als trinquets de Traiguera i Xert, jugant-se divendres la 1ª i 2ª categoria femenina, així com la categoria infantil a Traiguera, destacant la presència de jugadores de renom com Mar de Bicorp i Victòria de Rafelbunyol. Al Barri d'Enroig de Xert es disputaran la resta de categories escolars: benjamí, aleví, cadet i juvenil.

El dissabte serà el torn de les categories amateurs masculines: 1ª, 2ª, 3ª i Veterans que també es jugaran de forma paral·lela a les dos seus del campionat, disputant-se a partir de les 19:20 hores les quatre grans finals. Ressalta el nivell de la màxima categoria que comptarà amb cinc formacions d'una gran qualitat, i jugadors com Pascual de la Pobla de Vallbona, Boni, Pedro El Zurdo, Àlvaro de Faura i Pablo de Borriol. La competició finalitzarà diumenge.