06 de julio de 2018
06.07.2018

Carmen de Castelló, primera campiona de l'Autonòmic de raspall

05.07.2018 | 22:26

Carmen de Castelló es convertix en la primera provincial en guanyar un títol Autonòmic de clubs, jugant en el club de Pilota de Meliana. La jugadora que als últims mesos ha completat la seua formació de forma conjunta a l´escola de Castelló i l´escola de Meliana, ha millorat molt en la modalitat de raspall, i en la final va cuallar una gran actuació, sent fonamental el seu joc per aconseguir aquest nou títol pel club de l´Horta Nord.

Les finals femenines van ser les encarregades d'obrir el gran cap de setmana de finals del XXXV Campionat Autonòmic de Raspall, Trofeu Diputació de València. En quarta categoria A, l'equip de Meliana C (Aina, Alba i Carmen) van guanyar després d'un dur inici davant l'equip de Borbotó D (Mireia i Lorena), que ho van intentar fins a l'últim quinze. Cal destacar a Carmen de Castelló que juga en el club de Meliana i es converteix en la primera jugadora d'aquesta província a aconseguir un títol autonòmic en aquesta competició i que a més va quallar una gran partida al costat de les seues companyes.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

EL HUMOR GRÁFICO DE XIPELL


Playas en la Comunitat Valenciana

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre las playas de Alicante, Castelló y Valencia y el mapa con todas las playas. ¡Vota tu playa favorita, envía fotos de las playas y decide dónde pasar tus días de sol!