El carrer Sant Vicent d'Almassora acollirà aquesta vesprada a partir de les 16 hores una atractiva jornada de pilota valenciana que s'iniciarà amb partides d'exhibició de xiquets i xiquetes. El plat fort de la vesprada vindrà a continuació amb la partida de professionals que enfrontarà al trio de Félix, Raúl i Rafa Escura front a Héctor, Jesús i Vicent Bovea.

La localitat d'Onda també albergarà aquesta setmana la seua partida de festes. En aquest cas serà demà dissabte dia 13 al trinquet municipal d'Onda, la mateixa enfrontarà a Fageca i Guillermo contra José Salvador i Nacho.

Per altra banda, cal destacar que el passat divendres al Salvador Sagols de Vila-real, Pere es va convertir en el primer jugador classificat per a quarts de final del XXXIII Campionat Individual Bankia d'Escala i Corda - Trofeu President Generalitat, al superar pel resultat de 60 per 50 a Santi de Finestrat en la primera eliminatòria d'octaus de final.

La segona partida del mà a mà també es va disputar als trinquets de la Plana, en aquest cas el passat dilluns al Batiste Viñes de Borriana on Nacho va guanyar 60 per 40 a Fageca.