El trinquet d'Onda acollirà per primera vegada les finals del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom. Gracies al recolzament que ha ofert l'Ajuntament d'Onda, les finals d'aquest campionar oferiran a tots els seguidors de la pilota la oportunitat de gaudir d'un gran cap de setmana de competició.

Demà dissabte, 1 de desembre, la partida inaugural tindrà precissament al club local com a protagonista, ja que l'Onda B s'enfrontarà a les 15.30 hores al Caixa Popular Pobla de Vallbona D per el titol de quarta categoría A. A continuació es jugarà la final corresponent a la primera categoria, amb l'Alfara de la Baronia i l'Alfara del Patriarca.

Tancarà la jornada del dissabte la partida corresponent a la divisió de plata, entre el Caixa Popular Pobla A i B. La programació continuarà ja el diumenge quan es jugarà a les 15.30 hores la partida de quarta B entre Campanar de València i Torrent F.

A continuació, la final de la divisió de bronze que tindrà com a protagonistes al Torrent B i al Manises B. Per últim, els juvenils del Bar Mercat Riba-roja H i l'Algimia d'Alfara seran els que tanquen la competició.