Els jugadors del primer equip del club de la Plana deurien tenir una cómoda partida el pròxim cap de setmana, ja que s'enfrontaran amb el cuer del grup, l'Inmobiliaria Palanca Foios B. A més, cal destacar que jugaran aquesta jornada com a locals en el trinquet d'Onda.

De moment, l'Onda A suma els sis punts jugats en les dues jornades anteriors, ja que ha derrotat en les partides previes al Xilxes A, a qui varen deixar en 35, i al Massalfassar B, que tot i jugar-la com a visitants els d'Onda deixaren als de l'Horta en 40. El segon classificat, el Castelló de la Plana, va guanyar en la seua única partida disputada al Foios, al quals va deixar en 25.

La partida restant del grup tindrà al Xilxes A, que busca sumar els seus primers punts en la competició, i l'Ajuntament de Massalfassar B com a rivals, i tindrà lloc en el trinquet "Álvaro Navarro" de Xilxes.

Respecte a la quarta categoria B, el grup provincial, on participen cinc equips de les comarques del nord, també està liderat per un equip d'Onda, en aquest cas, per la segona formació del club. Diego, Oscar i Pedro, els seus integrants, sumen un total de cinc punts en les dues partides jugades, un punt més que el seu immediat perseguidor el Xilxes B, que de moment acumula quatre punts al seu caseller. La última jornada l'Onda B va guanyar quasi per la mínima, 60 a 50, als seus companys de l'Onda C, mentre que el Xilxes B aconseguia els tres punts en joc en el seu desplaçlament davant l'Onda D.

Aquest cap de setmana el líder del grup descansarà, fet que podrien aprofitar els seus rivals per a avançar-los en la classificació, ja que el Xilxes B jugarà en el seu trinquet com a local davant l'Onda C. L'enfrontament entre l'Almassora, que va guanyar la seua partida 60 a 55 davant el XilxesB, i l'Onda D completarà la tercera jornada del campionat.

Cada punt de cada partida es important, ja que pareix que en aquest grup el fet de clasificar-se per a semifinals va a estar molt complicat, amb tres o quatre equips amb opcions de seguir en la lluita pel títol una vegada es complete la lliga regular, tot i quedar encara dos mesos de campionat.