Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Almassora, Vila-real i Onda destaquen en les finals de frontó

Les tres escoles de la província de Castelló aconsegueixen quatre bronzes en una gran jornada

La fase final autonòmica dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó parelles es va tancar al poliesportiu de Moixent, que va gaudir de partides de gran nivell, amb remuntades i emoció en moltes de les eliminatòries, on es va poder gaudir de les millors escoles de les tres províncies: Almassora, Beniarbeig-El Verger, El Puig, Laguar, Massamagrell, Meliana, Moixent, Montserrat, Oliva, Onda, Ondara, Petrer, Sella-Relleu i Vila-real. En total es van disputar 20 partides entre els 20 equips presents en les cinc categories de competició.

Moixent va aconseguir l'or en categoria benjamí, El Puig A, en categoria aleví, Massamagrell, en categoria infantil, Montserrat, en categoria cadet i El Puig, en categoria juvenil. L'escola del Puig va ser la gran triomfadora de la jornada amb dos ors i dues plates en la fase final autonòmica.

Les escoles de Castelló ho tenien molt complicat a l'enfrontar-se al campió provincial de València, i en semifinals no van poder guanyar en cap de les seves semifinals. L'equip d'Onda de categoria cadet, a punt va estar d'aconseguir-ho amb una altra actuació magistral de Diego d'Onda, que va jugar pràcticament només davant l'equip de Montserrat, ja que el seu company Cristian no acaba de recuperar-se d'una lesió al braç. Va ser el millor jugador de les semifinals i va ser capaç de tornar pilotes increïbles, col·locant un 35 a 25, però els jugadors de la Montserrat, el van esgotar i finalment van jugar la final B, quedant tercers.

També l'equip juvenil d'Onda va demostrar que segueixen millorant i van ser capaços de posar contra les cordes a l'equip del Puig, en semifinals, guanyant la tercera plaça davant Sella-Relleu.

Sorpreses

En categoria benjamí, l'equip d'Almassora va donar la sorpresa a la final per la tercera plaça, derrotant a l'equip de Vall de Laguar. L'equip infantil de Vila-real va sorprendre a l'equip d'Oliva en la final per la tercera plaça realitzant una gran remuntada.

L'equip aleví de Vila-real, en canvi, va ser l'únic que no va aconseguir pujar al pòdium però també va realitzar un gran paper. La localitat de Moixent va albergar per primera vegada les finals de frontó parelles amb els millors equips de les tres províncies. Van lliurar les medalles el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Rafal Vidal i el regidor d'esport de Moixent, Vicent Dubal.

Compartir el artículo

stats