Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pilota

Borriol corona als campions de galotxa de la província de Castelló

Onda, Vila-real i Almassora, campions de galotxa dels JECV en el reformat trinquet de Borriol

La localitat de Borriol va albergar les finals dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de galotxa amb les fases finals de les cinc categories de competició: benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Van estar presents les cinc escoles de pilota valenciana més potents de la província (Castelló, Vila-real, Onda, Almassora i Borriol). Però les grans triomfadores van ser les escoles d'Almassora, or en categoria benjamí; Vila-real, or en categoria aleví i infantil; i Onda, que va guanyar l'or en categoria cadet i juvenil. En categoria benjamí Almassora es va convertir en el millor equip de la província, amb Pol i Marc, que van guanyar la final per 40 a 15, a l'equip de Castelló.

En categoria aleví, Ferrán, Xavi i Pepe van aconseguir un nou títol per a la seva escola encara que van haver de sofrir davant l'equip de Castelló A, integrat per Andreu i Manel, als quals van guanyar per 40 a 30. En categoria infantil, l'equip de Vila-real va aconseguir el seu segon or, amb Álvaro, Pepe i Samuel, que van guanyar 40 per 15 a l'equip d'Almassora, on van jugar Marc, David i Oriol.

En categoria cadet, Onda A, guanyo l'or amb Diego, Cristian i Santi després de guanyar per 40 a 10, a l'equip d'Onda B, integrat per Pablo, Sansano, Juan i Luis. En categoria juvenil l'equip d'Onda, amb Álex i Óscar, van guanyar per 40 a 20, a l'equip de Castelló integrat per Roberto, Xavi, Luis i Ferrán. Per escoles, Onda, va aconseguir dos ors i una plata, Vila-real, dos ors i un bronze, Castelló, tres plates i un bronze, Almassora, un or, una plata i un bronze i Borriol, dos bronzes.

Van lliurar els trofeus i medalles el vicepresident de la Federació Pedro López, l'alcalde de Borriol, Silverio Tena i el regidor d'Esports de Borriol, Simón Francisco Griño.

Compartir el artículo

stats