Dimarts, 25 de març. 14 hores. Plaça del Primer Molí. Primera jornada del XXV Concurs de Mascletades Ciutat de Castelló, a càrrec de Pirotècnia F. A. del Mediterráneo de València. Durada: 6'05'' minuts.

Puntuació: 7.

El primer espectacle del XXV concurs de mascletades de la Magdalena ha tingut una bon inici, amb protagonisme de la coeteria de perles roges i verdes, combinades amb trons i amb xiuladors.

La mascletà ha assolit un bon nivell. Les combinacions han tingut una evolució creixent. Com en moltes mascletades, potser li sobraven xiuladorets. El cas és que la pirotècnia havia anunciat una fase final a terra que seria sonada, i efectivament ho ha sigut, i ha culminat en un terratrèmol terrestre sensacional, amb masclets de calibre 6. Allò feia presagiar un final d'espectacle pirotècnic d'un altre nivell. És ben cert que les sèries de coeteria de colors han sigut contrastades pels trons. Però la intensitat del final, en la nostra opinió, ha sigut insuficient per al que el públic esperava. En tot cas el certamen ha començat amb bona qualitat.