Batec és el resultat de la col·laboració del Club Pilotari i del Seminari d'Informàtica de Castelló. El nom és un joc de paraules fet amb les primeres síl·labes dels noms de dues de les pilotes més representatives del nostre esport: badana i tec.

Batec és una web dividit en quatre grans apartats: història, el joc, recursos i curiositats. El lector trobarà dades sobre la significació de la pilota a la nostra terra, els jugadors, les modalitats, produccions literàries... A més, la localització dels trinquets d'ara i abans, cartells i resultats de les partides més emblemàtiques i un grapat de recursos per la difusió d'aquest esport.

El Seminari d'Informàtica de Castelló està format per un grup de mestres entusiastes per les noves tecnologies i la nostra terra. El Seminari porta més de trenta anys de faena on han vist la llum treballs com ara: Magin' 99 (el primer apropament interactiu a les Festes de la Magdalena), el Lledó (commemorant el 75é. Aniversari de la coronació de la Mare de Déu) o, ja al web, un estudi en profunditat de les Partides de Castelló.

Per la seua banda, el Club Pilotari de Castelló té més de trenta anys d'història i lluita per la pervivència del nostre esport organitzant partides, actes culturals, escoles per a xiquets.

Batec és, a més, una mirada des de Castelló, una terra on la presència de la pilota va ser molt important no fa massa anys i que hui s'intenta reviscolar de la mà d'un grapat d'irreductibles... gairebé tots docents.