En la categoria benjamí nivell A, el primer classificat ha quedat Pol d'Almassora amb 8 punts, el segon classificat ha estat Aleix M. de Castelló amb 7 punts, el tercer va ser Aleix S. de Castelló amb 6 punts, quart va ser Biel F. de Castelló amb 5 punts i el cinquè quedo Gabriel G. de Castelló amb 4 punts.

En la categoria aleví nivell A, en el grup I, el primer classificat ha quedat Manel de Castelló amb 6 punts, el segon ha estat Daniel de Castelló amb 5 punts, el tercer va ser Jordi d'Almassora amb 4 punts i el quart quedo Jose Manuel de Castelló amb 3 punts. En el grup II, el primer classificat ha quedat Pau de Castelló amb 6 punts, el segon ha estat Cristian d'Almassora amb 5 punts, el tercer va ser Andreu de Castelló amb 4 punts i en quarta posició ha quedat finalment Juan Jose de Castelló.

En la categoria infantil nivell A, el primer classificat ha quedat Ferran de Castelló amb 6 punts, el segon ha estat Marc d'Almassora amb 5 punts, el tercer va ser David d'Almassora amb 4 punts i en quarta posició ha acabat Oriol d'Almassora.

En la categoria cadet nivell A, el primer classificat ha quedat Diego d'Onda amb 8 punts, el segon ha estat Juan d'Onda amb 7 punts, el tercer va ser Pablo d'Onda amb 5 punts, el quart ha quedat Ferran de Castelló amb 5 punts i el cinquè quedo Lluís de Castelló amb 4 punts.

En la categoria benjamí de nivell B, el primer classificat ha quedat Salva d'Onda amb 5 punts, el segon ha estat Raúl de Borriol i el tercer ha quedat Iván de Borriol tots dos també amb 5 punts, tanca el grup el quart classificat que ha estat Beltran d'Onda amb 3 punts.

En la categoria aleví nivell B, al grup I, el primer classificat ha quedat Marc d'Onda amb 6 punts, el segon ha estat Francesc de Castelló amb 5 punts, en tercer lloc ha acabat Adrian d'Onda amb 4 punts i tanca el grup en quart lloc Nelia de Castelló amb 3 punts. En el grup II, el primer classificat ha quedat Lluís d'Onda amb 6 punts, el segon lloc és per a Mateo d'Onda amb 5 punts, el tercer classificat ha estat Carles d'Onda amb 4 punts i en quart lloc ha acabat Marc d'Almassora amb 3 punts.

En la categoria infantil nivell B, el primer classificat ha quedat Joan de Borriol amb 7 punts, el segon i tercer lloc han estat per a David i Julio d'Onda tots dos també amb 7 punts, en quart lloc ha acabat Daniel de Borriol amb 5 punts i en cinquè lloc tancant el grup ha quedat Lluís d'Almassora amb 4 punts.

Tanca les classificacions, la categoria cadet nivell B, en la qual el primer classificat ha quedat Lledó de Castelló amb 6 punts, el segon ha estat Héctor d'Almassora amb 5 punts, en tercer lloc ha quedat Lluís d'Onda amb 4 punts, i en quart i cinquè lloc han quedat Francesc Xavier de Castelló i Diego d'Onda, tots dos amb 0 punts.