Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Onda presenta la fase final autonòmica d'escala i corda dels JECV

Jugaran al trinquet de la província el millors equips de la Comunitat durant els dies 1 i 2 juny

Jugaran a Onda les millors escoles de les províncies d'Alacant, Castelló i València. En total seran 20 equips els que s'enfronten, els 4 millors de cada categoria de la competició, en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Es jugaran durant el cap de setmana 30 partides entre els joves que més han destacat en aquesta modalitat durant la present temporada.

Van estar presents el president del CPV Onda, Ricardo Baraldés, i el regidor d'esports d'Onda, Paco Chalmeta, que va fer referència també a les obres de condicionament que estan realitzant-al trinquet, amb nous vestidors i canvi de la tela de coberta, i es va mostrar molt satisfet que tant el club com la Federació de Pilota confien a Onda per celebrar aquestes finals.

En la mateixa línia es va mostrar el vicepresident de la Federació, Pedro López, que va deixar constància del nivell en augment dels jugadors i jugadores de la província de Castelló, i del que suposa albergar unes finals com aquestes, on es donaran cita els millors escaleters de les categories escolars.

Entre les escoles presents van estar les d'Almassora, Vila-real, Onda i Algimia. Aquestes quatre ja compten amb representació per a la fase final i esperen als classificats d'Alacant, que obtindran la seva plaça aquesta cap de setmana a les finals provincials que es jugaran al trinquet d'Ondara.

De moment estan classificats per a la fase final de la província de Castelló, l'equip benjamí d'Almassora, l'equip aleví de Vila-real, l'equip infantil de Vila-real, equip cadet d'Onda i l'equip juvenil d'Onda. De la província de València, estan classificats en categoria benjamí els equips de Moixent i Massamagrell. En categoria aleví els equips de Montserrat i El Genovés. En categoria infantil, els equips de Massamagrell A i Moixent. En categoria cadet els equips de la Pobla de Vallbona i Massamagrell. En categoria juvenil els equips de Algimia i Massamagrell.

Els equips de Castelló tractaran d'aconseguir grans resultats en un trinquet que coneixen a la perfecció davant grans rivals d'altres províncies.

Compartir el artículo

stats