La primera ronda de l'Individual de Galotxa ja s'ha completat. Mentre que Rubén Martínez de Xilxes va caure en la partida d'anada de quarts davant el gran favorit al triomf final en la màxima categoria d'aquesta competició, Pepet d'Alfara, en la competició de veterans i juvenils, sí que hi haurà jugadors de les comarques del nord que continuen en competició.

D'aquesta manera, la partida d'anada de primera que enfrontava a Rubén de Xilxes amb Pepet d'Alfara, jugada al trinquet de Xilxes, es va tancar per la via rapida amb victoria del favorit, ja que el jugador de l'Horta va deixar el marcador final en un clar 20 a 70. De manera que l'enfrontament de tornada que es jugarà el pròxim cap de setmana pot ser només un tràmit.

Pel que fa a la categoria de veterans, Vicente Varea va derrotar 70 a 50 a Ricardo Baraldes, rivals pero companys del club d'Onda. Pedro Lopez, també d'Onda, va guanyar a Feliciano Muñoz d'Almassora amb claredat a la seua partida, i el 20 a 70 deixa practicament a Pedro en semifinals. Per la seua banda, en la eliminatòria restant, José Luis Sales de Borriol no va poder evitar caure davant Manuel Campos de Riba-roja, tot i que el 35 a 70 va ser enganyós pel joc desplegat pels dos rivals.

Per últim, en la competició de juvenils, Diego Lopez va aconseguir una important victòria davant Luis Martínez d'Algimia a la seua partida, pero haurà de visitar al seu rival en la partida de tornada, que tindrà lloc al carrer de pilota de Faura.