?

El Certamen provincial de bandes de música de la Diputació de València tindrà la participació de catorze bandes que es celebrarà els dies 19 i 20 de maig al Palau de la Música de València. En la secció primera, per agrupacions amb un mínim de 85 músics, participaran la Cultural Instructiva Unió Musical Genovense del Genovés, la Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol i la Societat Musical Santa Cecilia de Chelva.

En la secció segona, per bandes amb 65 músics, concursaran l'Agrupació Musical d'Agullent, el Centre Instructiu i Musical de Massanassa, la Unió Artística Musical Sant Francesc de Borja de Gandia, l'Agrupació Musical l'Artística de Carlet i l'Agrupació Musical d'Ontinyent.

La Societat Musical de Tous, l'Associació Allegro de València, la Societat Musical Santa Cecilia de Fortaleny i la Societat Artística Musical d'Alcàntera de Xúquer estaràn en la tercera secció, on concursen bandes amb 45 places. En la quarta secció, on participen aquelles bandes amb un nombre de músics que no supere les 40 places i que no siga inferior a 35, estaràn presents la Unión Musical de Higueruelas de Domeño i la Societat Musical de Massalfassar.

La Diputació destina 180.400 euros per a l'organització del certamen provincial. Al voltant de la meitat d'aquesta assignació es destina a les subvencions a les bandes per participació i la resta a dotació de premis i despeses d'organització.