?

Felip Bens ha guanyat el XI Premi Federic Feases de novel·la organitzat per El Piló de Burjassot. Els quatre membresdel jurat -Alícia Palazón, Vicent Sanç, Manuel Casaña i Josep Barat, en qualitat de secretari del Jurat i president d'El Piló- van otorgar el guardó per unanimitat. El premi serà lliurat el proper divendres 11 de maig durant el tradicional sopar organitzat per l'entitat cultural a Burjassot.

L'obra guanyadora, en la que Bens ha treballat els darrers 16 anys, es va presentar amb el lema Forlati. Es tracta d'una paròdia de la novel·la negra que té com a protagonista a Forlati, un jove quixotesc que viu atrapat pel seu somni de ser detectiu privat. Una série de circumstàncies personals li permetran provar l'experiència. Forlati, criat en Londres per els seus pares, torna a València per a obrir la seua pròpia agència, pero el seu anhel d'emular a Marlowe es va frustrant a pur de casos

esperpèntics. En el Cap i Casal coneixerà a la seua família, d'ascendència siciliana, amb la que no tenia contacte. Poc a poc qnirà descobrint els seus orígens, l'arribada del seu iaio a Valéncia, cóm la famiglia anà adquirint poder i per quina raó els seus pares hagueren d'exiliar-se a Londres i deixar-ho tot arrere quan ell només era un xiquet de bolquers.