Skazofrenia presenta el pròxim 5 d'octubre a l'Eliana el seu primer disc This is Skazo. Es tracta d'una jove banda, actualment composta per 12 membres, que aposten per dos grans estils tan complementaris, com ara el ska clàssic i el reggae. El grup també aposta per la fusió d'altres estils musicals com el rock, la salsa, i fins i tot el swing.

Este àlbum de debut dels valencians compta amb lletres que mostren una gran crítica a la societat actual, a l'individualisme, a l'abandó de la raó, i a la sorprendente passivitat, falta de consciència i reacció de les persones. El CD té altres temes més festius, alegres i esperançadors.

El disc conté també un sorprenent videojoc creat pels propis membres del grup, on la humanitat està en perill. Tot comença a València quan un grup d'alenígens es fa amb la ciutat, i es preparen disposats a conquistar el món. El que sembla un simple joc innocent i divertit, es converteix amb el pas dels nivells en una claríssima crítica a la política portada a terme en els últims anys a València. Temes com la privatització dels serveis públics, o el pla del Cabanyal-Canyamelar, són algunes de les crítiques que el grup ha volgut reflectir en el joc.

Skazofrenia fa un exercici corporal i mental per a despertar, i posar en forma a tots els seus oïdors. Un grup combatiu que s'engega i comença la seua carrera musical amb un disc madur i bé treballat.