Els aficionats del Cant Valencià d'Estil tenen dues cites demà diumenge. De matí, a partir de les 11:30 hores, el Palau de la Música serà l'escenari del recital d'esta modalitat musical autòctona organitzat per l'Associació d'Estudis del Cant Valencià (AECV) i en el que intervindran més de 80 persones entre cantadors, versadors, músics de corda i vent, dolçainers, tabaleters i balladors.

Per la vesprada, l'Institut Valencià de la Música programa el Dia del Cant Valencià d'Estil al Centre Cultural La Beneficència. Des de les 17:30 hores i amb entrada lliure es podrà escoltar les veus de Marisé de Montolivet, Carmen de Castellar, María Amparo Hurtado, José de Castellar, Xavier de Bétera, Toni Navarro i Juan Manuel Gavara amb la col·laboració dels versadors Naiet de Bétera i Vicent de Rosa. L'acompanyament musical estarà a càrrec de músics de vent de Bétera i de corda de Godella i de les dolçaines i els tabals de la Colla la Brama de Bonrepòs i Mirambell.

Recorregut pels cinc patis

Com en les altres dues edicions, els participants aniràn recorreguent els cinc patis de la Beneficència emulant als antics cantaors quan anaven de poble en poble. Durant 20 minuts s'interpretarà una modalitat en cada pati: en el primer serà el torn de les albaes de l'Horta, l'ú i el dos en el segon, l'ú i el dotze en el tercer, riberenques i fandangos en el quart i l'ú en l´últim. La cloenda tindrà lloc en la sala Alfons el Magnànim.