­Burjassot acull demà dissabte 15 de juny el concert d´ homenatge a Vicent Andrés Estellés La veu del teu poble. Organitzat per Escola Valenciana, per l´escenari del teatre Tívoli de Burjassot passaran Miquel Gil, Eva Dénia, Borja Penalba i Tomás de los Santos i Ximo Caffarena, Teresa Segarra i Aina Sanç.

Una de les característiques del grups, músics i cantants participants és que en el seu repertori tenen cançons que adapten poemes d´Estellés

El preu de les entrades per al concert és de 3 euros per al públic en general mentres que els amics d'Escola Valenciana podran assistir de forma gratuïta. Més informació en la web www.escolavalenciana.org/concertestelles.

L´entitat va començar amb La Nit d´Estellés celebrada el 23 de febrer a Alacant els actes de reconeixement de la figura de Vicent Andrés Estellés. El maig passat, es va celebrar un homenatge junt a la Universitat de València amb lectura de poemes, poetes valencians influenciats per l´obra del poeta de Burjassot i una aproximació a la seua trajectòria per part d'alguns experts en la matèria com Jaume Pérez Montaner i Ferran Carbó.

El dissabte 1 de juny es va realitzar la passejada La mirada d'un poeta, una la ruta per València que va servir per a donar a conéixer als assistents aspectes de la vida i l'obra de Vicent Andrés Estellés d'una manera ben original, recorrent carrers i llegint la seua poesia.