?

Sot de Chera compleix hui, dissabte 6 de setembre, amb la seua tradicional cita amb el jazz. El cartell d'enguany compta amb l'actuació de Ximo Tebar, nascut a este poble de La Serranía, que estarà acompanyat per Ramón Cardo i la Ivam Jazz Ensemble, una programació de luxe que començarà a les 23 hores al Saló d'Actes de la Unión Musical de Sot de Chera. L'entrada és gratuïta.

Ximo Tebar és guitarrista, compositor i productor lloat per la crítica especialitzada internacional com un músic experimental, progressiu i revolucionari que li ha permès ser distingit com el creador del So Mediterrani - una fusió de jazz i flamenc amb aires mediterranis-. La seua extensa discografia amb 16 treballs, els nombrosos premis que ha obtingut, entre ells quatre vegades premiat pel Ministeri de Cultura, dos guardons de RTVE, entre uns altres. Les excel·lents crítiques que ha rebut, i sobretot l'eclecticisme i modernitat de la seua música li ha dut a ocupar un lloc preferencial en el món del jazz actual.

Ramón Cardo és un dels músics d'este estil musical més reputats del país i l'impulsor del moviment de les Big Band de Jazz a la Comunitat Valenciana i a Espanya.

Ha participat en nombrosos festivals internacionals de jazz i ha col·laborat en gires i enregistraments amb destacats artistes com Tete Montoliu, Dave Liebman, Lluis Vidal, Ximo Tebar, entre d'altres.

L'innovador projecte de la IVAM Jazz

La IVAM Jazz Ensemble, resident en el Museu d'Art Modern de València i dirigit pel propi Ximo Tebar, destaca com projecte musical innovador, que experimenta amb els millors músics del món i en l'avantguarda del jazz i la música moderna. Des de fa dotze anys, cada mes, artistes de gran nivell han treballat i col·laborat en este interessant projecte.