Andreu Valor ja ha posat en marxa el projecte del seu nou disc, Malgrat la pluja, el tercer de la seua carrera després de En les nostres mans i L'ombra de l'obscuritat. El cantautor de Cocentaina (4-6-1978) finançarà el CD amb la plataforma Verkami, projecte en el que els seus seguidors aporten xicotetes quantitats econòmiques per a sufragar el disc. Valor assenyala que «la vostra ajuda serà essencial per a convertir en realitat aquest tercer disc» i afegeix que ha treballat de valent «per a millorar tots els aspectes que ens calen, maduresa, sensibilitat i progrés. Amb aquests detalls hem creat noves cançons on el contagi de sensacions pensem que estaran a l'abast de cada una d'elles».

Valor avança que en malgrat la pluja trobarem «un recull de cançons basades amb l'esperit d'aportar esperança però també incidint a la consciència de valorar la nostra tasca en la societat», cançons «per unir».

El cantautor diu que la particularitat del nou disc «ve guiada amb la partida d'una persona que m'ha ajudat a créixer com a persona i com a músic i a que aquest projecte sòcio-musical tinguera certa forma. Eduardo Tata Bates, el guitarrista que m'acompanya, i jo hem volgut preparar un disc d'acomiadament i ho hem de fer abans del retorn a la seua terra natal, l'Argentina».

Andreu Valor comenta que torna a confiar amb la fórmula del micromecenatge perquè «seguim creient que el camí a seguir per a realitzar les nostres idees tangibles és una altra alternativa als crèdits bancaris i similars, que amb els nostres esforços generen riqueses diferenciadores entre la gent. Sabem que les coses estan complicades per això aquestes plataformes ens donen l'opció de formar part d'un projecte amb diverses aportacions, cadascuna més arrimada a les possibilitats d'uns o d'altres i amb la simple finalitat d'ajudar a realitzar una idea i rebre d'ella una recompensa paral·lela, ja coneguda a l'hora de l'aportació per l'ajuda que em brinden».