El pati del Col·legi de l'Art Major de la Seda de València serà demà la seu d'un acte a favor de la rehabilitació de l'edifici que acull esta institució, organitzat pel magazine digital sobre disseny de la Comunitat Valenciana, DissenyCV, en col·laboració amb l'estudi La Mamba.

DissenyCV és una publicació digital, nascuda a l'octubre de 2012, enfocada a la difusió de notícies, entrevistes i reportatges relacionats amb diferents àmbits del disseny valencià: disseny gràfic, digital, disseny d'interior, disseny industrial, arquitectura, il·lustració o fotografia. Els seus responsables són el dissenyador gràfic i articulista Tomás Gorria, el periodista Paco Ballester i la responsable de màrqueting i relacions amb els mitjans Elena Cánoves.

Per a l'ocasió, distints professionals, estudis i empreses relacionades amb el món del disseny i el mobiliari de la Comunitat Valenciana, han cedit de manera gratuïta diferents peces que seran sortejades entre els assistents. El públic participant podrà adquirir una entrada al preu de dos euros que inclourà un bitllet per al sorteig. La totalitat de la recaptació obtinguda estarà destinada a la rehabilitació de l'edifici de la centenària institució valenciana.

En el mateix acte tindrà lloc la celebració de la 15ª edició de PechaKucha València, organitzat per estudi La Mamba, consistent en la presentació de projectes de disseny i cultura mitjançant 20 imatges.