18 de septiembre de 2013
18.09.2013

Els amants de l'aerosol tornen a Llíria

La sisena edició del concurs GraffitArt es celebra a la capital de Camp de Túria el diumenge amb una nombrosa participació

18.09.2013 | 01:01
Llíria porta anys apostant per este tipus d´art urbà.

Llíria acull el diumenge la sisena edició del concurs GraffitArt 2013, en el qual els amants de l'aerosol podran demostrar les seues habilitats en este tipus d'art urbà.
El certamen, que s'inclou dins de les festes patronals de Sant Miquel, es celebrarà com cada any al Parc de la Bombilla, on els artistes podran plasmar els seus treballs en els murs de les casetes situades en el recinte o en panells mòbils d'àmplies dimensions facilitats per l'ajuntament.
La regidora de Joventut, Susi Subiela, destaca que esta iniciativa «no només busca ser un espai de creativitat entre els joves artistes sinó també pretén promoure la convivència del graffiti amb l'entorn urbà».
La regidora assenyala que l'Ajuntament de Llíria «ha habilitat diferents punts en la localitat perquè els artistes puguen realitzar i exhibir la seua obra mantenint net el municipi i el seu mobiliari urbà». Així, els espais estan situats a El Canó i en els punts de trobada de Jardí de Lauro i El Puig-i-Lis.
Carlos Galindo guanyà el 2012
En l'edicio de 2012, L'obra Llíria Infantil de Carlos Galindo va obtindre el primer premi. En segon lloc va quedar el treball Atardecer dels artistes Luis Martínez Carrasco i Elizabeth Mondaca Chappa, mentres que el tercer va ser Iván Saiz Palacios amb l'obra Edeta.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.