19 de noviembre de 2013
19.11.2013

L'Eliana organitza una taula redona per commemorar el 30 aniversari de la Llei d'Ús del Valencià

19.11.2013 | 00:31

L'Ajuntament de l'Eliana ha organinitzat el proper dilluns 25 de novembre una taula redona per a commemorar els 30 aniversari de l'aprovació de la Llei d'Ús i Ensenyament del València. Amb la col.laboració d'associacions socials i culturals del municipi com ara el Centre d'Estudis Locals (CEL), el consistori vol recordar la data i el seu significat però, sobretot, per continuar en la tasca comuna de fer-la aplicar, de desenvolupar-la i defendre-la.
La taula redona, amb el títol de La Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià, ara fa 30 anys, contarà amb la participació d'un nodrit i divers grup de contertulians que aportaran visions diferents i complementàries de la qüestió: Ciprià Císcar, secretari de relacions polítiques i conseller que va ser en el moment d'aprovació de la Llei d'Ús; Jesús Huguet, membre de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua; Vicent Moreno, President d'Escola Valenciana; Josep Torrent periodista i director d'El País-Comunitat Valenciana; Vicenta Córcoles, mestra i primera directora del primer col.legi de línia valenciana de L'Eliana, el CEIP L'Olivera i l'Alcalde de L'Eliana, Josep Maria Àngel.
La xarrada tindrà lloc a la sala polivalent del Centre de Formació de Persones Adultes de L'Eliana (carrer del Parc, s/n) a les 19.30 hores i serà introduïda musicalment per l'Escola Coral del Cor de L'Eliana que interpretarà una xicoteta selecció de cançons tradicionals valencianes.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.

 
Enlaces recomendados: Premios Cine