26 de abril de 2014
26.04.2014

Tots els colors del negre

25.04.2014 | 22:44

A quests dies, a la Fira del Llibre de València tindrem al nostre abast una gran quantitat de propostes literàries diverses i atractives. Hi trobarem els grans bestsellers clonats a la majoria de casetes, però també, si ens deixem assessorar per un bon llibreter, descobrirem joies inesperades i potents.
Una de les propostes que no hauríem de deixar passar ens la presenta Llibres del Delicte amb un títol seductor: Elles també maten. Es tracta d'una antologia de relats de tretze autores, entre les quals hi ha referents com ara Margarida Aritzeta, Maria Carme Roca o Teresa Solana, així com les valencianes (d'adopció) Esperança Camps i Núria Cadenes, que signen dues de les històries més reeixides del conjunt. Totes elles, engrescades per Anna Maria Villalonga (que clou el recull amb un text frenètic) aporten obra inèdita i demostren, una vegada més, la varietat de registres que encara pot explorar amb eficàcia un gènere que sembla inesgotable. La investigació policial, el misteri de tall clàssic, fantasmes del passat, frases curtes, adjectius precisos i finals inesperats. Tot això i molt més hi té cabuda en un llibre imprevisible que cerca (i aconsegueix) sorprendre els lectors.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.