17 de septiembre de 2018
17.09.2018

El curtmetratge italià «Blue Screen» guanya la II edició del ROS Film Festival de Las Naves

16.09.2018 | 23:05

El curtmetratge italià Blue Screen, de Riccardo Bitlla, ha guanyat el primer premi de la II edició del festival internacional de curtmetratges amb robots ROS Film Festival, a la qual s'han presentat 193 curtmetratges de tot el món. El jurat, que va donar a conèixer el seu veredicte en el centre d'innovació Las Naves de València, ha concedit el segon premi a Daisy Belle, del nord-americà Wlliam Wall. Així mateix, el jurat ha atorgat tres Accésits: The Archivist, de l'Ecole Superieure dónes Mérits (França); The Bolt, del Supinfocom Rubika School (França) i a GP-TO, també de Supinfocom Rubika School (França).

El ROS Film Festival i el jurat han concedit tres esmenes especials: Esment Curtmetratge Experimental a Salve Regina d'Anita Muhr (Hongria); Esment Especial Curtmetratge Music Video al brasiler Digisexdreams de Joao Antunres Jr. i Esment Especial Distopic Futures a Connected de Chritopher Safola (Estats Units). El lliurament de premis serà el 4 d'octubre a Madrid dins de l'ANAR-VOS 2018, un dels majors Congressos mundials de robòtica.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.