17 de septiembre de 2018
17.09.2018
Levante-emv

El curtmetratge italià «Blue Screen» guanya la II edició del ROS Film Festival de Las Naves

16.09.2018 | 23:05
El curtmetratge italià «Blue Screen» guanya la II edició del ROS Film Festival de Las Naves

El curtmetratge italià Blue Screen, de Riccardo Bitlla, ha guanyat el primer premi de la II edició del festival internacional de curtmetratges amb robots ROS Film Festival, a la qual s'han presentat 193 curtmetratges de tot el món. El jurat, que va donar a conèixer el seu veredicte en el centre d'innovació Las Naves de València, ha concedit el segon premi a Daisy Belle, del nord-americà Wlliam Wall. Així mateix, el jurat ha atorgat tres Accésits: The Archivist, de l'Ecole Superieure dónes Mérits (França); The Bolt, del Supinfocom Rubika School (França) i a GP-TO, també de Supinfocom Rubika School (França).

El ROS Film Festival i el jurat han concedit tres esmenes especials: Esment Curtmetratge Experimental a Salve Regina d'Anita Muhr (Hongria); Esment Especial Curtmetratge Music Video al brasiler Digisexdreams de Joao Antunres Jr. i Esment Especial Distopic Futures a Connected de Chritopher Safola (Estats Units). El lliurament de premis serà el 4 d'octubre a Madrid dins de l'ANAR-VOS 2018, un dels majors Congressos mundials de robòtica.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.